Nakupujte levněji a vydělávejte!

Essens – Zdraví – Krása – Výdělek

essens-gold

 

 

Budujeme stabilní obchodní síť a učime prezentovat prodkukty a služby Essens formou nejefektivněji prověřených zkušeností z praxe a tím Vám přínášíme výsledky ve formě peněžní hotovosti!
Požádejte si o více info k Essens a jak se zařadit mezi členy Essens a využívat tak možnosti levně nakupovat i si přivydělat.

Žádost o registraci Essens

 

Ověření

Sarka-googleOchrana osobních údajů:

S Vašimi údaji je nakládáno dle platného znění zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., který zahrnuje mezinárodní principy ochrany osobních údajů a k naplnění práva každého na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromí upravuje práva a povinnosti při zpracování osobních údajů.

Firma Šárka Ksandrová podala oznámení k registraci Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Reg. číslo subjektu:    00038874
Datum registrace:    6.1.2011
Identifikace subjektu:    Šárka Ksandrová
IČO subjektu:    42036291
Druh subjektu:    Právnická nebo fyzická osoba podnikající
Číslo evidence:    001
Datum přijetí podání:    5.1.2011
Datum změny registrace:    5.1.2011

Odsouhlašením stvrzujete souhlas se zasíláním informací-podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

3 komentáře

  • Essens distributoři v Čechách a na SlovenskuEssens Club Czech | Essens Club Czech 22.7.2015

    […] Info k členství Essens – Registrace […]

  • Veselé Vánoce | Essens Club Czech 21.12.2015

    […] My žijeme Essens, přidejte se k nám. Vyžádejte si o Essens Informace. […]

  • Slavíme svátek svatého Valentýna | Essens Club Czech 8.2.2016

    […] My žijeme Essens, přidejte se k nám. Vyžádejte si o Essens Informace. […]

Comments are closed.